17-09-2026: Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 17 Σεπτεμβρίου 2026

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, το Σάββατο (19-09-2026) θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, λόγω εκδήλωσης με την επωνυμία «4η Λευκή Νύχτα» που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και του Εμπορικού Συλλόγου Κορδελιού – Ευόσμου.

Ειδικότερα :

–        Κατά τις ώρες 14.00΄ του Σαββάτου (19-09-2026) έως 02:00΄της Κυριακής (20-09-2026) θα υπάρξουν παρεμβάσεις (διακοπές – εκτροπές) της κυκλοφορίας στις οδούς Μεγάλου Αλέξανδρου (από τη συμβολή της με την οδό Μαιάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Καραολή και Δημητρίου) και Τζαβέλα (από τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Καραολή και Δημητρίου).

–  Επισημαίνεται ότι δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων στα ανωτέρω αποκλεισμένα οδικά τμήματα.

–  Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Μαιάνδρου, Καραολή και Δημητρίου, Περικλέους, Πλάτωνος και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Τελευταιές Αναρτήσεις