02-08-2026: Σύλληψη ατόμου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 2 Αυγούστου 2026

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη ατόμου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στον εντοπισμό και στη σύλληψη 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος ενέχεται σε μεταφορά παράτυπων μεταναστών.

Από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του ανωτέρω, για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια και εγκληματική οργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος, εντοπίσθηκε να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο βραδινές ώρες χθες (01-08-2026) σε περιοχή των Σερρών, όπου δεν συμμορφώθηκε σε σήματα των αστυνομικών προκειμένου να ελεγχθεί και προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει με το όχημα του, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν πέντε (5) αλλοδαποί, τέσσερις (4) εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το όχημα μεταφοράς.

Τελευταιές Αναρτήσεις