11-09-2023: Συνελήφθη  αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση η οποία διακινούσε ναρκωτικά

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη  αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση η οποία διακινούσε ναρκωτικά

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 9-9-2023 στο Περιστέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, που επισύρει ποινή κάθειρξης (10) ετών και χρηματική ποινή (50.000) ευρώ για σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, όπως κοκαΐνη και ακατέργαστη κάνναβη, ενώ προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό του κινούνταν με διαφορετικά πολυτελή αυτοκίνητα με πινακίδες κυκλοφορίας ξένων κρατών.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές για διάφορα αδικήματα, ενώ έχει εκτίσει ποινές κράτησης σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 

Τελευταιές Αναρτήσεις