06-05-2023: Εξιχνιαστήκαν τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών, στο Ηράκλειο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Χανιά, 06 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιαστήκαν τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών, στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν, τρείς (3) ημεδαποί (2 άνδρες και γυναίκα) κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές

Αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα

Συνελήφθησαν, προχθές (04.05.2023) στο Ηράκλειο τρείς ημεδαποί (2 άνδρες και γυναίκα), από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηράκλειου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμα ημεδαπού, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, προχθές (04.05.2023) το πρωί οι τρείς ημεδαποί (2 άνδρες και γυναίκα) αφαίρεσαν από οικία τσάντα ημεδαπής η οποία περιείχε χρηματικό πόσο και προσωπικά αντικείμενα, έγιναν όμως αντιληπτοί και αφού αναζητήθηκαν άμεσα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας. Τσάντα και χρηματικό ποσό βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί που συνελήφθησαν μαζί με έτερο ημεδαπό, είχαν διαπράξει τρεις επιπλέον κλοπές σε χώρους εργασίας με τη μέθοδο της απασχόλησης και σε οικία κατά το χρονικό διάστημα από 13.04.2023 έως και 29.04.2023, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.560 ευρώ, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

 

 

Τελευταιές Αναρτήσεις