14-01-2023: Συνελήφθη αλλοδαπός για περιπτώσεις διακεκριμένης κλοπής στη Ζάκυνθο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 

Κέρκυρα, 14 Ιανουαρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη αλλοδαπός για περιπτώσεις διακεκριμένης κλοπής στη Ζάκυνθο

Εξιχνιάσθηκαν -2- περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων, -1- περίπτωση κλοπής μοτοσυκλέτας και -1- περίπτωση διάρρηξης-κλοπής από κατάστημα

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής

Αναζητείται ένας ακόμη συνεργός του

Συνελήφθη, χθες (13.01.2023), το βράδυ, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, αλλοδαπός, και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο αλλοδαπός, εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες (13.01.2023), το βράδυ, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μαζί με ένα ακόμη συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (12.01.2023) αφαίρεσαν από την πόλη της Ζακύνθου -1- ι.χ. αυτοκίνητο.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες, εμπλέκονται επιπλέον, σε -1- περίπτωση κλοπής ι.χ. αυτοκινήτου από την περιοχή του Λαγανά, σε -1- περίπτωση κλοπής μοτοσυκλέτας από την πόλη της Ζακύνθου και σε -1- περίπτωση διάρρηξης και κλοπής αντικειμένων από κατάστημα στο Λαγανά, που έγιναν το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα (09.01.2023) έως Τετάρτη (11.01.2023).

Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν τα -2- ι.χ. αυτοκίνητα και τα αντικείμενα, τα οποία επιστράφηκαν στους κατόχους τους.

Προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

 

Τελευταιές Αναρτήσεις