30-07-2022: Αυτόφωρες συλλήψεις στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 30 Ιουλίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτόφωρες συλλήψεις στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί καθημερινά ειδικές δράσεις και στοχευμένους ελέγχους με σκοπό την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας καθώς και τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε διάφορα αδικήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, μεταξύ άλλων:

  • 23χρονο ημεδαπό που εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας ,στην περιοχή της Μενεμένης να προβαίνει σε πώληση ναρκωτικών ουσιών σε έτερο άτομο. Στην κατοχή του βρέθηκε μικροδέμα κοκαΐνης βάρους (8,53) γραμμαρίων, χρηματικό ποσό προερχόμενο από αγοραπωλησία παράνομων ουσιών καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.
  • 73χρονο ημεδαπό, ο οποίος απογευματινές ώρες χθες (29-07-2022), κατά τον έλεγχο των χειραποσκευών στον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης αφαίρεσε από τη λεκάνη αντικειμένων ένα ρολόι χειρός μεγάλης αξίας ιδιοκτησίας 45χρονης ημεδαπής.
  • 66χρονη ημεδαπή η οποία κατείχε (40) πακέτα τσιγάρα που στο σύνολό τους δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

Τελευταιές Αναρτήσεις