31-10-2026: Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν δέκα -10- άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Κομοτηνή, 31 Οκτωβρίου 2026

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν δέκα -10- άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 23 έως και 30-10-2026 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης, Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, δέκα -10- ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δέκα ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αναλυτικότερα, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης, των Τμημάτων Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης και Κομοτηνής, της Ομάδας Πρόληψης και Διαμεσολάβησης Ξάνθης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς στην Αλεξανδρούπολη, έξι ημεδαπούς σε περιοχές της Ξάνθης και έναν ημεδαπό στην Κομοτηνή, διότι εντόπισαν συνολικά σε δύο οικίες και στην κατοχή τους κατά περίπτωση και κατάσχεσαν μεταξύ άλλων μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης και αμφεταμίνης, πέντε τρίφτες, τρία ναρκωτικά δισκία και ένα τσιγάρο κάνναβης.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων  Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης και Κομοτηνής.

Τελευταιές Αναρτήσεις