15-09-2026: Αστυνομική επιχείρηση της Δ.Α.Ο.Ε. στο Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Αυλώνα – 6 συλλήψεις

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 

    Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου 2026

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστυνομική επιχείρηση της Δ.Α.Ο.Ε. στο Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Αυλώνα – 6 συλλήψεις

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, απογευματινές ώρες της Δευτέρας, 14 Σεπτεμβρίου 2026, στο Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Αυλώνα.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ., παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, διενεργήθηκε έρευνα σε -3- κελιά.

Κατά τις έρευνες, συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -1,3- γραμμάρια κοκαΐνης,
  • -2,5- γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, σε μορφή «σοκολάτας»,
  • -2,1- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και
  • -4- συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Για τα ανωτέρω ευρήματα συνελήφθησαν -5- έγκλειστοι του Καταστήματος, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την προανάκριση, διακινούσαν από κοινού ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε έτερους κρατούμενους.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε εξωτερικά του Καταστήματος και συνελήφθη Σωφρονιστικός Υπάλληλος να κατέχει αυτοσχέδιο τσιγάρο, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους -0,5- γραμμαρίων, το οποίο και κατασχέθηκε.

Κατόπιν ενημέρωσης του αρμόδιου Εισαγγελέα, ο Σωφρονιστικός Υπάλληλος αφέθηκε ελεύθερος ενώ η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για παρόμοια και έτερα αδικήματα, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Τελευταιές Αναρτήσεις