ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 28 Αυγούστου 2026
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από αστυνομικούς περιπολικού της Άμεσης Δράσης/Γ.Α.Δ.Α. συνελήφθησαν -3- ανήλικες ημεδαπές που διέπραξαν ληστεία σε βάρος αλλοδαπής στον Άγιο Παντελεήμονα
Από αστυνομικούς περιπολικού της Άμεσης Δράσης/Γ.Α.Δ.Α. συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 27-8-2026 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, -3- ανήλικες ημεδαπές, ηλικίας 15 και 13 ετών που διέπραξαν ληστεία σε βάρος αλλοδαπής στον Άγιο Παντελεήμονα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α. για ληστεία κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι -3- ανήλικες, βραδινές ώρες της 27-8-2026, μαζί με έτερους ανήλικους, προσέγγισαν 24χρονη αλλοδαπή και με χρήση βίας, της αφαίρεσαν την τσάντα της που περιείχε κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό ενώ η 24χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.
Άμεσα ενημερώθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί περιπολικού της Άμεσης Δράσης μετά από συνεχείς αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισαν τις -3- ανήλικες, τις ακινητοποίησαν και τις οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα για τον σχηματισμό δικογραφίας.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.




