ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 26 Αυγούστου 2026
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών/Γ.Α.Δ.Α. 45χρονος αλλοδαπός που κατείχε πλήθος λαθραίων καπνικών προϊόντων στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Κατασχέθηκαν -4.000- λαθραία καπνικά προϊόντα
Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 25-8-2026 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών/Γ.Α.Δ.Α., 45χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από ανωτέρω αστυνομικούς στο επίπεδο των αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, μετά την άφιξή του με πτήση από το Κάιρο και εντός των αποσκευών του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4.000- καπνικά προϊόντα χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.





