07-08-2026: Εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις εμπρησμού στο Ρέθυμνο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Χανιά,  07 Αυγούστου 2026

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις εμπρησμού στο Ρέθυμνο

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών κατηγορουμένων για εμπρησμό

Η εμπεριστατωμένη έρευνα και η κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση δύο περιπτώσεων εμπρησμού και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών, στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, στις 24/12/2025 και 17/07/2026  προκλήθηκε πυρκαγιά σε επιχείρηση και όχημα ιδιοκτησίας δυο ημεδαπών σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών.

Από την ενεργηθείσα προανάκριση   της ανωτέρω Υπηρεσίας ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί (22χρονος και 37χρονος) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπρησμό ενώ   σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και  -6- φυσίγγια και συνελήφθη για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου.

Τελευταιές Αναρτήσεις