06-05-2026: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία νεαρού ημεδαπού που εμπλέκεται σε επίθεση με οπαδικό υπόβαθρο, η οποία έλαβε χώρα σε περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 06 Μαΐου 2026

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία νεαρού ημεδαπού που εμπλέκεται σε επίθεση με οπαδικό υπόβαθρο, η οποία έλαβε χώρα σε περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνος

Η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαλκηδόνος για επίθεση, με οπαδικό υπόβαθρο, σε βάρος τεσσάρων νεαρών ημεδαπών, που έλαβε χώρα σε περιοχή αρμοδιότητάς τους, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων ενός εκ των δραστών.

Πρόκειται για συνομήλικό τους, επίσης, ημεδαπό, ο οποίος, απογευματινές ώρες της 03-05-2026, μετά το πέρας ποδοσφαιρικού αγώνα και εξωτερικά αθλητικής εγκατάστασης, μαζί με ομάδα ατόμων, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας στους προοαναφερόμενους τέσσερις νεαρούς.

Οι παθόντες μεταφέρθηκαν αρχικά σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της πόλης για παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και διενέργεια εξετάσεων.

Επιπρόσθετα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος γονέα του δράστη, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

Τελευταιές Αναρτήσεις