15-06-2025: Σύλληψη υπεύθυνου και υπαλλήλου περιπτέρου για έκθεση κατά συναυτουργία

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 15 Ιουνίου 2025

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη υπεύθυνου και υπαλλήλου περιπτέρου για έκθεση κατά συναυτουργία

Προμήθευσαν με αλκοολούχα ποτά δύο ανήλικα κορίτσια

Η αντίληψη, ο επαγγελματισμός και η άμεση αντίδραση αστυνομικών ομάδας “Ζ”, οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Ειδικότερα, στο πλαίσιο περιπολίας τους για την αστυνόμευση του κέντρου πόλης, οι ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν παρέα ανηλίκων στο παραλιακό μέτωπο και συγκεκριμένα στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, αντιλαμβανόμενοι οτι δύο εξ’ αυτών (κορίτσια), βρίσκονται σε κατάσταση μέθης.

Άμεσα κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι νωρίτερα, είχαν προμηθευτεί αλκοολούχα ποτά από περίπτερο. Ακολούθησε έλεγχος κατά τον οποίο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν υπεύθυνος και υπάλληλος περιπτέρου για την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τελευταιές Αναρτήσεις