19-05-2023: Επίσκεψη αστυνομικών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα «Γνωριμία με την Ελληνική Αστυνομία»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 19 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη αστυνομικών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα «Γνωριμία με την Ελληνική Αστυνομία»

Πρωινές ώρες το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα «Γνωριμία με την Ελληνική Αστυνομία».

Κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για πραγματοποίηση εκδήλωσης που αποσκοπεί στην εξοικείωση μαθητών και γονέων με τα σώματα ασφαλείας, παρευρέθησαν στο προαύλιο χώρο του σχολείου ένστολοι με περιπολικό, ο Υπαστυνόμος Β’ Κάργας Απόστολος και η Ανθυπαστυνόμος Αποστόλου Ελένη.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η αναγνώριση των ένστολων αστυνομικών και των υπηρεσιακών οχημάτων από τα παιδιά, η εξοικείωση με την εικόνα τους καθώς και η καλλιέργεια αισθήματος εμπιστοσύνης και ασφάλειας για το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί κέρδισαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, ενώ γονείς και μαθητές εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ενημέρωση, την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους.

 

Τελευταιές Αναρτήσεις