15-04-2020: Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός για ληστεία που διέπραξαν σε βάρος διανομέα ταχυφαγείου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 15 Απριλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός για ληστεία που διέπραξαν σε βάρος διανομέα ταχυφαγείου

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 12-4-2020 στην Πετρούπολη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός, για ληστεία που διέπραξαν σε βάρος διανομέα ταχυφαγείου.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 11-4-2020 στην Πετρούπολη, οι ανωτέρω από κοινού, με χρήση σωματικής βίας και με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν το τσαντάκι αλλοδαπού διανομέα ταχυφαγείου, που περιείχε τις εισπράξεις καθώς και προσωπικά του έγγραφα.

Από την έρευνα των αστυνομικών του Τ.Α. Πετρούπολης, εντοπίστηκαν σε χώρους πολυκατοικίας στην ίδια περιοχή τα αφαιρεθέντα, τα οποία και αποδόθηκαν στον κάτοχό τους.

Ο συλληφθέντες, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος του παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή.

Τελευταιές Αναρτήσεις