15-09-2023: Δελτίο Τύπου σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής ποδηλατικής εκδήλωσης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα,  15 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω διεξαγωγής ποδηλατικής εκδήλωσης με την επωνυμία «34η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ», το Σάββατο 16-9-2023 και κατά τις ώρες 07.30΄-12.00΄ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή, τμηματική και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Περιστερίου, Χαϊδαρίου, Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας/Ειδυλλίας και Μεγαρέων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, ως εξής:

  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και έρεισμα της Λ. Αθηνών, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λ. Κηφισού (έξοδος προς Κόρινθο- παράδρομος) μέχρι το ύψος της συμβολής της με την Ιερά Οδό (Ψ.Ν. «ΔΑΦΝΙ»).
  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και έρεισμα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την είσοδο του Ψ.Ν. «ΔΑΦΝΙ» έως το ύψος της χ/θ 15,600.
  • Δεξιά βοηθητική λωρίδα κυκλοφορίας και έρεισμα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από τη χ/θ 15,600 έως τη χ/θ 23,000.
  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 23,000 και 59,800.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της εκδήλωσης και την αποτροπή πρόκλησης πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα βρίσκονται κατά μήκος αυτής.

 

 

Τελευταιές Αναρτήσεις