24-05-2023:  Συνελήφθησαν 5 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

Θεσσαλονίκη, 24 Μαΐου 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Συνελήφθησαν 5 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα

 Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στοχευμένοι έλεγχοι, από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν συνολικά 5 άτομα, μεταξύ των οποίων:

  • 33χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
  • 42χρονος αλλοδαπός, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού-Ευόσμου, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων INTERPOL-Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης Ρωσικών Αρχών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 ετών για το αδίκημα της απόπειρας πώλησης ναρκωτικών.
  • 27χρονος αλλοδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Σερρών για Στάση κρατουμένων, Εμπρησμό και Φθορά ξένης Ιδιοκτησίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

 

Τελευταιές Αναρτήσεις