18-05-2023: Συνελήφθησαν σε Θήρα και Ρόδο πέντε άτομα στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ερμούπολη Σύρου, 18 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν σε Θήρα και Ρόδο πέντε άτομα στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης

Συνελήφθησαν χθες (Τετάρτη 17 Μαΐου 2023) σε Θήρα και Ρόδο συνολικά πέντε άτομα για παράνομες οικοδομικές εργασίες και αυθαίρετες κατασκευές, κατά περίπτωση.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και τη διερεύνηση συναφών καταγγελιών.

Ειδικότερα:

Στη Θήρα, πρωινές και απογευματινές ώρες συνελήφθησαν δύο ημεδαποί και αλλοδαπός γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές κατασκευές εντός ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Στη Ρόδο, μεσημβρινές ώρες συνελήφθησαν δύο ημεδαποί γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία καταλάμβαναν παράνομα τμήματα ζώνης αιγιαλού-παραλίας με αυθαίρετες οικοδομικές – ξύλινες κατασκευές και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων-ομπρελών.

Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες.

 

Τελευταιές Αναρτήσεις