17-05-2023: Εξιχνιάστηκε πλήθος διαρρήξεων οχημάτων από την περιοχή της Καλαμαριάς

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 17 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκε πλήθος διαρρήξεων οχημάτων από την περιοχή της Καλαμαριάς

Εξιχνιάστηκε έπειτα από τη μεθοδική και ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς πλήθος περιπτώσεων διαρρήξεων οχημάτων που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Καλαμαριάς, κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου 2021 – Μαρτίου 2022.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 39 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω, ενεργώντας με έτερο συνεργό, μετέβαιναν με τη χρήση μισθωμένων οχημάτων που ενάλλασσαν συχνά, σε πολυσύχναστους υπαίθριους χώρους στάθμευσης καταστημάτων (καφέ – μπαρ) ή πλησίον αυτών, στην περιοχή της Καλαμαριάς και προέβαιναν σε διαρρήξεις οχημάτων, κυρίως πολυτελών.

Συγκεκριμένα, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα προέβησαν σε δεκαεννέα (19) περιπτώσεις κλοπών (15 τετελεσμένες και 4 σε απόπειρα), αφαιρώντας μεταξύ άλλων, το συνολικό χρηματικό ποσό των (12.000) ευρώ και (9) ηλεκτρονικές συσκευές (φορητούς υπολογιστές, υπολογιστές παλάμης και κινητά τηλέφωνα).

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Τελευταιές Αναρτήσεις