12-05-2023: Εξιχνιάσθηκαν (3) κλοπές και (1) απόπειρα κλοπής, από καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους, περιοχών της Εύβοιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 12 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκαν (3) κλοπές και (1) απόπειρα κλοπής, από καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους, περιοχών της Εύβοιας

Στο πλαίσιο της έρευνας ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων

Εξιχνιάσθηκαν, έπειτα από ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνολικά τρεις (3) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής, από καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους, σε περιοχές της Χαλκίδας και της Νέας Αρτάκης Ευβοίας.

Για τις ανωτέρω κλοπές ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, το χρονικό διάστημα από 09-02 έως 16-03-2023, ο ανωτέρω αφού παραβίασε κεντρικές θύρες των προαναφερόμενων επιχειρήσεων, αφαίρεσε από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά.

Σημειώνεται ότι ο ημεδαπός που ταυτοποιήθηκε, είχε συλληφθεί την 29-03-2023, ομοίως για διάπραξη κλοπών από καταστήματα στην περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας. (Σχετικό το από 30-03-2023 Δελτίο Τύπου).

Την προανάκριση ενήργησε με μεθοδικότητα το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Τελευταιές Αναρτήσεις