11-05-2023: Συνελήφθησαν σε Ρόδο και Μύκονο τέσσερα άτομα στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 

Ερμούπολη Σύρου, 11 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν σε Ρόδο και Μύκονο τέσσερα άτομα στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης

Συνελήφθησαν χθες (Τετάρτη 10 Μαΐου 2023) σε Ρόδο και Μύκονο συνολικά τέσσερα άτομα για παράνομες οικοδομικές  εργασίες και αυθαίρετες κατασκευές, κατά περίπτωση.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και τη διερεύνηση συναφών καταγγελιών.

Ειδικότερα:

Στη Ρόδο, χθες το πρωί συνελήφθη ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο, καθ’ υπέρβαση της άδειας του, καταλάμβανε παράνομα τμήμα ζώνης αιγιαλού με εγκατάσταση διαφόρων κατασκευών και ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων.

στη Μύκονο, χθες το μεσημέρι συνελήφθησαν ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί γιατί πραγματοποιούσαν εργασίες σε κτίσμα (οικοδομή) για το οποίο βρίσκεται σε ισχύ απόφαση διακοπής οικοδομικών εργασιών.

Τα μηχανήματα και εργαλεία που χρησιμοποιούσαν στις οικοδομικές εργασίες κατασχέθηκαν.

Για τις διαπιστωθείσες παραβάσεις ενημερώθηκαν οι συναρμόδιες Υπηρεσίες.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες, οδηγούνται στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Τελευταιές Αναρτήσεις