10-05-2023: 12 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 10 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

12 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

 Δώδεκα (12) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, εκ των οποίων έντεκα ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας (2 άτομα), του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (2 άτομα), του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού (2 άτομα), της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, της Γ΄Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, της Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, της Α΄ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς και της Γ΄ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου.

Ειδικότερα, σε (10) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών, εμποτισμένων με ναρκωτικές ουσίες, τρίφτες κάνναβης και ναρκωτικά δισκία.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Τελευταιές Αναρτήσεις