06-05-2023: Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Πάτρα για διακεκριμένες κλοπές

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα, 6 Μαΐου 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Πάτρα για διακεκριμένες κλοπές

 Εξιχνιάστηκαν συνολικά εννέα κλοπές σε καταστήματα και ψυχαγωγικά μηχανήματα

 Συνελήφθησαν, προχθές το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας ενήλικος και δυο ανήλικοι (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 15 και 17 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος ενός 17χρονου ανήλικου, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι τρεις συλληφθέντες, προχθές τα ξημερώματα, διέρρηξαν ένα αυτόματο πωλητή – ψυχαγωγικό μηχάνημα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες, ενεργώντας από κοινού, με τον 17χρονο συνεργό τους, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, είχαν διαπράξει, από την 30-3-2023 έως την 3-5-2023, ακόμη οκτώ κλοπές (πέντε τετελεσμένες – τρεις απόπειρες) σε καταστήματα και αυτόματους πωλητές – ψυχαγωγικά μηχανήματα, αφαιρώντας συνολικά (445) ευρώ.

 

Επισημαίνεται ότι ο 15χρονος είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Τελευταιές Αναρτήσεις