02-05-2023: 10 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 2 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

 

 

Δέκα (10) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, εκ των οποίων εννέα ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, σε περιοχές της Εύβοιας και της Φωκίδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

 

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και της Α΄Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας Υπηρεσίας (7 άτομα), της Γ΄Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, από κοινού με αστυνομικούς της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας-Δελφών.

 

Ειδικότερα, σε (7) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, τρίφτες και αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Τελευταιές Αναρτήσεις