24-03-2023: Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 24 Μαρτίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.

Μεταξύ άλλων,

  • δικυκλιστές της Ομάδας Ζ συνέλαβαν 40χρονο ημεδαπό για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, ο 40χρονος μεσημβρινές ώρες χθες (23-03-2023) εισήλθε από παράθυρο σε κυλικείο νοσοκομειακού ιδρύματος της πόλης και αφαίρεσε από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Λίγη ώρα αργότερα ο ανωτέρω επέστρεψε στο χώρο του κυλικείου αναζητώντας προσωπικά του έγγραφα που είχε ξεχάσει στο σημείο και συνελήφθη. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
  • αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, προχώρησαν στη σύλληψη 21χρονης αλλοδαπής καθώς στην κατοχή της βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε αφαιρεθεί την 20-02-2023 από ημεδαπή στο κέντρο της πόλης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια σε οικία που διέμενε η 21χρονη ανευρέθηκαν άλλα 2 κινητά τηλέφωνα τα οποία είχαν αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από 2 ημεδαπές γυναίκες.
  • Συνελήφθη από αστυνομικούς Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης νεαρός αλλοδαπός καθώς στην κατοχή του βρεθήκαν (134) πακέτα τσιγάρα και (10) συσκευασίες καπνού τα οποία στο σύνολό τους δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Τελευταιές Αναρτήσεις