17-03-2023: Συνελήφθησαν τρία άτομα για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε οικίες σε περιοχές της Πάτρας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα,  17 Μαρτίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε οικίες σε περιοχές της Πάτρας

 Εξιχνιάσθηκαν συνολικά εννέα κλοπές σε οικίες

 Συνελήφθησαν, προχθές το πρωί, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, (οι δυο ανήλικοι ηλικίας 15 και 16 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των ανηλίκων για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας τους.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι την 14-3-2023 το μεσημέρι, διέρρηξαν οικία ημεδαπού άνδρα σε περιοχή της Πάτρας και αφαίρεσαν (150) ευρώ και δυο ρολόγια, αξίας (300) ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι  από 24-02-2023 έως 12-03-2023, διέπραξαν ακόμη οκτώ κλοπές σε οικίες, σε περιοχές της Πάτρας (δυο απόπειρες και έξι τετελεσμένες), αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των  (6.600) ευρώ, κοσμήματα, αξίας (13.200) ευρώ και ένα φορητό υπολογιστή, αξίας (1.000) ευρώ.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων και στους ίδιους, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα αλυσοπρίονο και είδη ρουχισμού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Τελευταιές Αναρτήσεις