17-03-2023: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως και επί των οδών Πανουργιά και Στενημάχου, περιοχής Δήμου Αθηναίων

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 17 Μαρτίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως και επί των οδών Πανουργιά και Στενημάχου, περιοχής Δήμου Αθηναίων

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 18-3-2023 έως 17-3-2024, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα εξακολουθήσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, περιοχής Δήμου Αθηναίων:

ΦΑΣΗ 1:

  • Περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος στα 3,50μ. (περίπου) της Λ. Κωνσταντινουπόλεως δυτικά της υφιστάμενης σιδηροδρομικής γραμμής και κατάληψη του αριστερού άκρου του οδοστρώματος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αν. Δαμβέργη και Αγ. Μελετίου.
  • Αντιδρόμηση της οδού Πανουργιά με κατεύθυνση από την οδό Αυλώνος προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως.
  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Στενημάχου, στο τμήμα από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κωνσταντινουπόλεως και για τα επόμενα 30μ. προς την οδό Αυλώνος.
  • Απαγόρευση στάσης στάθμευσης στη Λ. Κωνσταντινουπόλεως δυτικά της υφιστάμενης σιδηροδρομικής γραμμής, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αν. Δαμβέργη και Αγ. Μελετίου.
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα στη Λ. Κωνσταντινουπόλεως δυτικά της υφιστάμενης σιδηροδρομικής γραμμής, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αν. Δαμβέργη και Αγ. Μελετίου.

ΦΑΣΗ 2:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Κωνσταντινουπόλεως δυτικά της υφιστάμενης σιδηροδρομικής γραμμής, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αν. Δαμβέργη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ρόδου.
  • Αντιδρόμηση των συγκλινουσών κάθετων οδών με το ως άνω τμήμα της Λ. Κωνσταντινουπόλεως.

ΦΑΣΗ 3:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Κωνσταντινουπόλεως δυτικά της υφιστάμενης σιδηροδρομικής γραμμής, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίου Μελετίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ρόδου.
  • Αντιδρόμηση των συγκλινουσών κάθετων οδών με το ως άνω τμήμα της Λ. Κωνσταντινουπόλεως.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταιές Αναρτήσεις