14-03-2023:  Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 14 Μαρτίου 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

 

  • Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας «Ζ» συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (13-03-2023) σε περιοχή της Τούμπας, 48χρονο ημεδαπό, ο οποίος έρριψε εύφλεκτο και καυστικό υγρό σε 59χρονη ημεδαπή – συγκάτοικό του και στη συνέχεια την απείλησε κατέχοντας αναπτήρα και της απαγόρευσε την έξοδο από το διαμέρισμα. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε αιχμηρό αντικείμενο (ελβετικός σουγιάς).
  • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου πρωινές ώρες χθες στο κέντρο της πόλης, 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν δύο (2) εντάλματα σύλληψης Ειδικών Τμημάτων Πλημμελειοδικών της Θεσσαλονίκης, με τα οποία διατάσσεται η σύλληψή του για φοροδιαφυγή.
  • Προστρέξαντες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (13-03-2023) στο Καλοχώρι, 63χρονο ημεδαπό, ο οποίος αφαίρεσε προϊόντα από σούπερ μάρκετ και έγινε αντιληπτός από υπεύθυνο του καταστήματος. Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς προ εβδομάδας περίπου αφαίρεσε προϊόντα από το ίδιο κατάστημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

 

 

 

Τελευταιές Αναρτήσεις