14-03-2023:  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών στο πλαίσιο διεξαγωγής άσκησης Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα, 14 Μαρτίου 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών στο πλαίσιο διεξαγωγής άσκησης Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας

 Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας ανακοινώνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που αφορούν νυχτερινό ολικό αποκλεισμό και των δυο κατευθύνσεων κυκλοφορίας, στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών, στο πλαίσιο διεξαγωγής Άσκησης Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας, προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν από ώρα 21:00 μ.μ. της Τετάρτης 15 Μαρτίου 2023 έως ώρα 06:00 π.μ της επομένης 16.03.2023 και θα αφορούν:

  • ολιγόωρο νυχτερινό ολικό αποκλεισμό και των δυο κατευθύνσεων κυκλοφορίας μεταξύ του Α/Κ Πατρών και του Α/Κ Εγλυκάδας της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών,
  • ολιγόωρο νυκτερινό ολικό αποκλεισμό της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Πύργο από τον Α/Κ Πατρών (χ/θ. 204+600) έως τον Α/Κ Εγλυκάδας (χ/θ. 212+600) της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών.

Η κυκλοφορία της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών στην κατεύθυνση προς Πύργο, θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Πατρών προς την Πάτρα, ακολουθώντας τις οδούς : Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών, Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτή Δυμαίων και Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανέρχεται στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών, στην κατεύθυνση προς Πύργο μέσω του Α/Κ Εγλυκάδας.

H κυκλοφορία της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Εγλυκάδας προς την Πάτρα, ακολουθώντας τις οδούς: Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτή Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέου, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου και Κανελλοπούλου θα επανέρχεται στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Από το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα τροχαίας.

 

Τελευταιές Αναρτήσεις