07-03-2023: Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Κρήτης σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

 Χανιά, 07 Mαρτίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί του Β.Ο.Α.Κ για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης στο τμήμα από κόμβο Γιόφυρο έως κόμβο Λινοπεράματα, στα πλαίσια του έργου «Βελτιώσεις-συντηρήσεις νέας και παλαιάς εθνικής οδού Περιφέρειας Κρήτης, οι οποίες  θα ισχύσουν από αύριο 08-03-2023 έως και 16-06-2023.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν σταδιακά σε μήκος 8 χιλιομέτρων  στο τμήμα του Β.Ο.Α.Κ.  από τη χ/θ 133+500 (κόμβος Γιόφυρο) έως τη χ/θ 125+500 (Λινοπεράματα) και στις δύο (02) κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων  θα διεξάγεται στην πρώτη φάση εργασιών με εναλλάξ κυκλοφορία των δυο κατευθύνσεων (με χρήση φωτεινής σηματοδότησης) και στη δεύτερη φάση των εργασιών με ταυτόχρονη κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων (με κλείσιμο λωρίδας, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα και στένωση λωρίδων).

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

Τελευταιές Αναρτήσεις