05-03-2023: Ειδικές δράσεις στο πλαίσιο αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης                                        

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

Θεσσαλονίκη,  05 Μαρτίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

           Ειδικές δράσεις στο πλαίσιο αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης                                        

Συνελήφθησαν συνολικά (8) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβε σε διάφορες περιοχές της πόλης:

  • (5) άτομα για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών. Μεταξύ αυτών και 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (04-03-2023) στα διόδια Ασπροβάλτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, διότι μετά από έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους (26) γραμμαρίων.
  • (3) άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις. Μεταξύ αυτών και 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (04-03-2023) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Σερρών, το οποίο ανακαλεί προηγούμενο Βούλευμα και διατάσσει τη σύλληψη του και  την έκτιση του υπολοίπου της ποινής που του επιβλήθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης, το οποίο αντιστοιχεί σε ποινή φυλάκισης (3) ετών, (4) μηνών και (24) ημερών για παράβαση του Νόμου «Αλλοδαποί/Παράνομη Διακίνηση Μεταναστών».

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τελευταιές Αναρτήσεις