26-01-2023: Εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών στην Αρκαδία

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 

Τρίπολη, 26 Ιανουαρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών στην Αρκαδία

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται τρία άτομα

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες αυτών

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -13.000- ευρώ

 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες αυτών σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις (3) ημεδαποί, 21χρονος και δύο 26χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες αυτών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 14.5.2022 έως και την 14.10.2022, διέπραξαν συνολικά -7- περιπτώσεις κλοπών και -2- απόπειρες κλοπών σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα και χρυσαφικά, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των -13.000- ευρώ, σύμφωνα με τους κατόχους τους

Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

 

 

Τελευταιές Αναρτήσεις