13-01-2023: Συνελήφθησαν έξι (6) ανήλικοι για κλοπή κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων στην Ηλιούπολη

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν έξι (6) ανήλικοι για κλοπή κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων στην Ηλιούπολη

Συνελήφθησαν και οι κηδεμόνες των κατηγορουμένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 12-1-2023 στον Υμηττό, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), έξι (6) ανήλικοι, 4 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί, ηλικίας από 14 έως 15 ετών για –κατά περίπτωση- κλοπή κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 12-1-2023 κατελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι ανωτέρω κατηγορούμενοι στην περιοχή του Υμηττού να περιεργάζονται μοτοσυκλέτα, η οποία είχε κλαπεί νωρίτερα από την Ηλιούπολη και να προκαλούν φθορές σε αυτή.

Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, το οποίο επελήφθη προανακριτικά και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή δύο εξ αυτών και κατασχέθηκαν πτυσσόμενη ράβδος και μαχαίρι τύπου πεταλούδα συνολικού μήκους 15 εκ..

Συνελήφθησαν επιπλέον και οι κηδεμόνες των κατηγορούμενων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο κ. Εισαγγελέα.

Τελευταιές Αναρτήσεις