10-01-2023: Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός κατηγορούμενος για επίθεση από κοινού με -4- ακόμα ανήλικους με χρήση σωματικής βίας σε βάρος 16χρονου ημεδαπού

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός κατηγορούμενος για επίθεση από κοινού με -4- ακόμα ανήλικους με χρήση σωματικής βίας σε βάρος 16χρονου ημεδαπού

Συνελήφθησαν και οι γονείς του ανήλικου συλληφθέντα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 9-1-2023, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διονύσου, 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας.

Σε βάρος 4 ανηλίκων (2 ημεδαπών, 14 και 15 ετών και 2 αλλοδαπών, 14 και 15 ετών), που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ως συνεργοί του ανωτέρω κατηγορούμενου, σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 9-1-2023, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 16χρονο ημεδαπό στο κεφάλι, με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 14χρονος αλλοδαπός βιντεοσκοπούσε το συμβάν.

Έπειτα από αναζητήσεις, οι ανωτέρω αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 15χρονο ημεδαπό, τον οποίο οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου, όπου και συνελήφθη.

Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν και οι γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Τελευταιές Αναρτήσεις