06-01-2023: Συνελήφθησαν αμέσως και σε λιγότερες από 24 ώρες, δύο (2) ημεδαποί για διάπραξη δύο (2) ληστειών σε περιοχές της Λαμίας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Λαμία, 6 Ιανουαρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν αμέσως και σε λιγότερες από 24 ώρες, δύο (2) ημεδαποί για διάπραξη δύο (2) ληστειών σε περιοχές της Λαμίας

Εντός ορίων αυτοφώρου συνελήφθησαν, δύο (2) ημεδαποί , χθες (05-01-2023) το μεσημέρι στη Λαμία, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας για διάπραξη δύο (2) ληστειών.

Ειδικότερα προχθές το βράδυ οι δύο (2) συλληφθέντες, από κοινού με ένα ακόμα ημεδαπό συνεργό τους που έχει ταυτοποιηθεί, με την άσκηση σωματικής βίας αφαίρεσαν από ένα ημεδαπό άτομο, ένα κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό και μια τσάντα με  διάφορα είδη τροφίμων.

Ακολούθως οι δύο (2) συλληφθέντες σε άλλη περιοχή της Λαμίας, προσέγγισαν δύο (2) νεαρούς αλλοδαπούς και με την απειλή σουγιά καθώς και αντικειμένου που ο ένας εκ των συλληφθέντων είχε μέσα στη ζακέτα του και προσομοίαζε με πιστόλι, αφαίρεσαν από τον ένα παθόντα μια συσκευασία καπνού καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το κινητό τηλέφωνο ανευρέθηκε πλησίον του σημείου του συμβάντος και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Τελευταιές Αναρτήσεις