Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου


Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

 Πρόγραμμα για τις Ημερίδες με θέμα: "Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο - Cyber Bullying"

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διοργανώνονται οι εξής Ημερίδες με θέμα: « Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο – Cyber Bullying »

  • Πνευματικό Κέντρο Ερμουπόλεως: Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012 και ώρα 19:30
  • Μεγάλη αίθουσα του Πολυχώρου Mega Place στα Χανιά, την Παρασκευή 15/06/2012 στις 19:00.

Οι εν λόγω ημερίδες απευθύνονται κυρίως σε γονείς και παιδιά, αλλά και σε όσους ενήλικες επιθυμούν απλά να μάθουν περισσότερα για το πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του ψηφιακού κόσμου και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Στόχος είναι οι γονείς να μπορέσουν να κατανοήσουν το διαδίκτυο και να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τους κινδύνους που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο με την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, απολαμβάνοντας παράλληλα τα πολλαπλά οφέλη του Διαδικτύου.

Στη συγκεκριμένη ημερίδα, τα παιδιά θα μπορούν μέσα από τη διαδραστική συμμετοχή τους, να ενημερωθούν από τον Προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικό Διευθυντή Εμμανουήλ Σφακιανάκη, καθώς και από εξειδικευμένους Αξιωματικούς, για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση τους σε αυτό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ημερίδες μέσω live-streaming στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.cybercrimeunit.gr/index.html