Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Χρήστος Δραγατάκης
Α ν τ ι σ τ ρ ά τ η γ ο ς

Γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου το έτος 1966. Κατατάχθηκε στο σώμα της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής, το έτος 1984 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1988.

Παρακολούθησε το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας το έτος 2001.

Υπηρέτησε ως Αξιωματικός σε μάχιμες υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και ως επιτελής στον Κλάδο Τάξης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το έτος 2013 προήχθη στο βαθμό του Ταξιάρχου και τοποθετήθηκε στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής. Το έτος 2015 προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου και τοποθετήθηκε ως Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ το έτος 2016 τοποθετήθηκε ως προϊστάμενος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Το έτος 2017 προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου και τοποθετήθηκε στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.