Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Ηγεσία Οργανόγραμμα Ανθρώπινο Δυναμικό Προσλήψεις Προσωπικού Εκπαίδευση Αστυνομική Ακαδημία Εξέλιξη Οικονομικές Παροχές Γυναίκες στην Ελληνική Αστυνομία Ειδικοί Φρουροί Συνοριοφύλακες Βαθμοί Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστοιχία βαθμών Ειδικές Υπηρεσίες Λοιπές Υπηρεσίες Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Στο Τμήμα μετεκπαιδεύονται για χρονική περίοδο έξι (6) εβδομάδων Αξιωματικοί Παραγωγικών Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας, οι οποίοι εξελίσσονται ιεραρχικώς από την κατώτερη βαθμίδα στην ανώτερη ή ανώτατη βαθμίδα των Αξιωματικών του Σώματος. Οι εκπαιδευόμενοι αξιωματικοί φέρουν το βαθμό του Αστυνόμου Β´ ή το βαθμό του Αστυνόμου ¶.

Η μετεκπαίδευση έχει ως σκοπό τη συμπλήρωση της επαγγελματικής και νομικής μόρφωσης των επιτελών - στελεχών του Σώματος, τη συζήτηση και ανάλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, την έρευνα, τη μελέτη και την ενημέρωση σε σύγχρονα γενικότερα θέματα και προβλήματα, στις σχέσεις Κράτους - Πολίτη. Σημαντικό κεφάλαιο στους κύκλους σπουδών του ΤΕΜΕΣ αποτελεί η ενημέρωση των σπουδαστών σε θέματα που αφορούν στη διοίκηση του προσωπικού, στον επιτελικό σχεδιασμό επιχειρήσεων, καθώς και σε θέματα επικοινωνίας με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Στόχος είναι η δημιουργία ικανών ηγετικών στελεχών, οι οποίοι θα συνεχίσουν να επιτελούν με αμέριστο ζήλο και ενδιαφέρον τα καθήκοντά τους ως ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι σπουδαστές του ΤΕΜΕΣ εκπαιδεύονται από διακεκριμένους καθηγητές της Ακαδημαϊκής Κοινότητας - μέλη ΔΕΠ, απο ειδικούς επιστήμονες, εισαγγελείς και δικαστές διαφόρων Δικαστηρίων, επικοινωνιολόγους, καθώς και έμπειρους και εξειδικευμένους Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος.

 Στοιχεία Επικοινωνίας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
Διεύθυνση:
Λ. Θρακομακεδόνων 101, Τ.Κ.13671 – Αχαρνές, Αττική
Τηλέφωνο: 210-2424306
E-mail: sme.policeacademy@hellenicpolice.gr
Website: www.hellenicpolice.gr

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
Διεύθυνση:
Πανόραμα Βέροιας, Τ.Κ. 59100
Τηλέφωνο: 23310-34311, 23310-34318
E-mail: sme.policeacademy@hellenicpolice.gr
Website: www.hellenicpolice.gr