Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου


26-01-2021: Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε πρόσφατα σε αγροτική περιοχή της Χαλκίδας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 26 Ιανουαρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε πρόσφατα σε αγροτική περιοχή της Χαλκίδας

Ταυτοποιήθηκαν (3) ημεδαποί, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία (3) ακόμα συνεργών τους

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, σε αγροτική περιοχή της Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τρεις (3) ημεδαποί οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας από κοινού, ενώ από τους αστυνομικούς διερευνώνται τα στοιχεία τριών (3) ακόμα συνεργών τους.

Ειδικότερα οι δράστες, μεσημβρινές ώρες της 13-12-2020, μετέβησαν σε ποιμνιοστάσιο της ανωτέρω περιοχής και απέσπασαν με τη χρήση σωματικής βίας από αλλοδαπό που εργαζόταν εκεί, χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του.

Ακολούθως και αφού κατέστρεψαν ολοσχερώς το κινητό τηλέφωνο του θύματος, τράπηκαν σε φυγή επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των ταυτοποιημένων δραστών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.