Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

11-08-2020: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Α1 Π.Α.Θ.Ε. λόγω εργασιών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 11 Αυγούστου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 11.08.2020 έως 13.08.2020 και κατά τις ώρες 21.00΄ έως 06.00΄ της επομένης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινός και τμηματικός αποκλεισμός της δεξιάς, της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης του αυτοκινητόδρομου Α1 Πατρών - Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Ευζώνων (Π.Α.Θ.Ε), στο τμήμα μεταξύ των χ/θ 32.175 και 28.200, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμων Ωρωπού και Διονύσου.

Κατά τη διάρκεια ισχύος των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα (αριστερή) λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.