Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

29-07-2020: Συνελήφθησαν (2) άτομα στη Μυτιλήνη, για διάπραξη κλοπής σε Ιερό Ναό Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μυτιλήνη, 29 Ιουλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν (2) άτομα στη Μυτιλήνη, για διάπραξη κλοπής σε Ιερό Ναό

Εξιχνιάστηκε και υπόθεση κλοπής σε οικία

Συνελήφθησαν, χθες (28-07-2020) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, εξιχνιάστηκε και υπόθεση κλοπής σε οικία στη Μυτιλήνη, που διαπράχθηκε κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου πενθημέρου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες προχθές (27-07-2020), δρώντας από κοινού, μπήκαν σε Ιερό Ναό στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, παραβιάζοντας είσοδό του και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -60- ευρώ, ενώ προκάλεσαν και φθορές.

Επίσης διακριβώθηκε ότι, ο 20χρονος μπήκε στην προαναφερόμενη οικία, παραβιάζοντας εισόδους της και αφαίρεσε κοσμήματα και τιμαλφή.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.