Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

20-07-2020: Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού στη Λέσβο Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μυτιλήνη, 20 Ιουλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού στη Λέσβο

Ταυτοποιήθηκε 44χρονος ημεδαπός για την εμπλοκή του στην υπόθεση και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου, περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε προ δεκαημέρου περίπου σε βάρος 75χρονου ημεδαπού, στη Λέσβο.

Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 44χρονος προέβη σε ανάρτηση στο διαδίκτυο, αγγελίας πώλησης εξωλέμβιας μηχανής, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθή.

Ακολούθως ο παραπάνω δράστης, μετά από σχετική επικοινωνία, κατάφερε να εξαπατήσει τον 75χρονο - υποψήφιο αγοραστή και να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των -1.000- ευρώ, χρήματα τα οποία όπως διακριβώθηκε, παρέλαβε μέσω ταχυδρομικής επιταγής.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου.