Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

06-07-2020: Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού στη Μυτιλήνη Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μυτιλήνη, 6 Ιουλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού στη Μυτιλήνη

Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για την εμπλοκή του στην υπόθεση και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε προ τριημέρου, σε βάρος 45χρονου ημεδαπού στη Μυτιλήνη.

Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 45χρονο, προσποιούμενος τραπεζικό υπάλληλο, ενημέρωσε τον τελευταίο ότι είναι δικαιούχος σημαντικού χρηματικού ποσού και παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία ως αληθή, τον έπεισε να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των -5.870- ευρώ, με το πρόσχημα πληρωμής σχετικών φόρων.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διακριβώθηκε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός ανήκει στον 50χρονο.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.