Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

19-05-2020: Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για κλοπή και απάτη Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κοζάνη, 19 Μαΐου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για κλοπή και απάτη

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας , σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ενός 50χρονου ημεδαπού και μιας 50χρονης αλλοδαπής, για κλοπή και απάτη.

Συγκεκριμένα, κατόπιν επισταμένης έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από το Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, εισέρχονταν σε οικία 69χρονης ημεδαπής, της οποίας τύγχαναν γνωστοί και χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από αυτή, αφού αφαιρούσαν την κάρτα ανάληψης χρημάτων της, προέβησαν σε αναλήψεις χρηματικών ποσών, συνολικού ύψους 2.450 ευρώ.

Επιπρόσθετα, χθες (18-05-2020) το μεσημέρι, συνελήφθη ο 50χρονος από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς στη Φλώρινα, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, καθώς στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ράβδος από τεφλόν, μήκους 66 εκατοστών και μία ξύλινη ράβδος, μήκους 62 εκατοστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.