Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

18-05-2020: Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός σε περιοχή της Φωκίδας, μετά από διάπραξη κλοπής σε λατομείο Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 18 Μαΐου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός σε περιοχή της Φωκίδας, μετά από διάπραξη κλοπής σε λατομείο

Αναζητούνται (2) ακόμη ημεδαποί συνεργοί του

Κατασχέθηκαν προϊόντα κλοπής, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός, χθες (17-05-2020) αργά το απόγευμα στην περιοχή Τριταία Φωκίδας, μετά από άμεση κινητοποίηση και επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας - Δελφών, κατηγορούμενος για κλοπή από λατομείο στην περιοχή Βουνιχώρα Φωκίδας.

Από τις Αστυνομικές Αρχές, αναζητούνται για να συλληφθούν δύο (2) ακόμη ημεδαποί συνεργοί του.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εισήλθαν χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του λατομείου, ιδιοκτησίας ημεδαπού, όπου προέβησαν στην αφαίρεση μπαταριών και ψυγείων από οχήματα, καθώς και άλλων αντικειμένων. Οι δράστες έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του λατομείου και αφού εγκατέλειψαν το όχημά τους, τράπηκαν πεζή σε φυγή.

Στο εσωτερικό του προαναφερόμενου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση της κλοπής, βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας - Δελφών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.