Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

17-05-2020: Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 17 Μαΐου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, τη Δευτέρα (18-05-2020) και την Τρίτη (19-05-2020) θα εκτελεστούν έκτακτες εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήματα της οδού Παπάφη του Δήμου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΔΕΥΤΕΡΑ (18-05-2020)

(1) Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και δε θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση στο τμήμα της οδού Παπάφη , από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κλεάνθους μέχρι το ύψος της συμβολής της με την οδό Μ.Μπότσαρη.

(2) Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Κλεάνθους, Μ. Μπότσαρη και των γύρω δρόμων της περιοχής.

ΤΡΙΤΗ (19-05-2020)

(1) Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και δε θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση στο τμήμα της οδού Παπάφη , από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μ.Μπότσαρη μέχρι το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη.

(2) Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Μ. Μπότσαρη, Κανάρη και των γύρω δρόμων της περιοχής.

  •  Η κυκλοφορία των οχημάτων στα ανωτέρω οδικά τμήματα θα διεξάγεται με την βοήθεια σημαιοφόρων ΜΟΝΟ για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.
  •  Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
  •  Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.