Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

17-05-2020: Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν 3 άτομα για αγοραπωλησία ναρκωτικών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 17 Μαΐου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν 3 άτομα για αγοραπωλησία ναρκωτικών

Με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie» εντοπίστηκαν σε αποθήκη διαμερίσματος περισσότερα από 600 γραμμάρια κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 2 ημεδαποί άνδρες και 1 αλλοδαπός άνδρας για αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Ειδικότερα, χθες (16 Μαΐου 2020) το βράδυ εντοπίστηκαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης οι 2 ημεδαποί άνδρες και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης, που όπως διαπιστώθηκε τις είχαν προμηθευτεί νωρίτερα από τον αλλοδαπό άνδρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα του αλλοδαπού άνδρα στην ίδια περιοχή, εντοπίστηκε στην αποθήκη του διαμερίσματος, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie», μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 635 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Επιπλέον εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης, 1 κινητό τηλέφωνο και κενά πλαστικά σακουλάκια συσκευασίας για την πώληση των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.