Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

15-05-2020: Συνελήφθη ημεδαπός στη Λαμία, κατηγορούμενος για κλοπή από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 15 Μαΐου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λαμία, κατηγορούμενος για κλοπή από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Μετά από διενέργεια ελέγχου, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων

Συνελήφθη ένας ακόμη ημεδαπός, ο οποίος απείλησε και εξύβρισε τους αστυνομικούς που διενήργησαν τον έλεγχο

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (14-05-2020) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, κατηγορούμενος για κλοπή.

Όπως προέκυψε, προχθές το βράδυ, ο ανωτέρω αφαίρεσε από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε σταθμεύσει προσωρινά ο ιδιοκτήτης του σε περιοχή της Λαμίας, ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του παθόντα.

Κατά τη διενέργεια του ελέγχου από τους αστυνομικούς, βρέθηκε στη κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας ακόμη ημεδαπός, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον ανωτέρω, διότι απείλησε και εξύβρισε τους αστυνομικούς που διενήργησαν τον έλεγχο, ενώ αντιστάθηκε σθεναρά, με σκοπό να διαφύγει από το σημείο και να ματαιώσει τη σύλληψή του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.