Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

16-04-2020: Στο πλαίσιο καταπολέμησης της εγκληματικότητας, συνελήφθησαν συνολικά (4) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας και της Φθιώτιδας, για διάπραξη κλοπών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 16 Απριλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο καταπολέμησης της εγκληματικότητας, συνελήφθησαν συνολικά (4) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας και της Φθιώτιδας, για διάπραξη κλοπών

Οι συλλήψεις είναι αποτέλεσμα άμεσης κινητοποίησης και ενδελεχών ερευνών περιπολούντων αστυνομικών, με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου

Κατασχέθηκαν δίκυκλο μοτοποδήλατο, διαρρηκτικά εργαλεία και προϊόντα κλοπών

Οι έρευνες και οι περιπολίες εντείνονται και βελτιστοποιούνται, εν όψει της Εορταστικής περιόδου του Πάσχα

Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (15-04-2020) ημέρας, σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, μετά από άμεση κινητοποίηση και διενέργεια ενδελεχών ερευνών, συνολικά τέσσερα (4) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, συνέλαβαν χθες το μεσημέρι σε περιοχές της Θήβας, μία ημεδαπή για διάπραξη κλοπής από οικία ηλικιωμένης, καθώς και μία ακόμη ημεδαπή για διάπραξη κλοπής από φαρμακείο της περιοχής.

Επίσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα έναν αλλοδαπό, για διάπραξη κλοπής από εγκαταστάσεις επιχείρησης, στην ευρύτερη ανωτέρω περιοχή.

Τέλος, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το μεσημέρι μία ημεδαπή στη Λαμία, για διάπραξη κλοπής από οικία ηλικιωμένων.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, προϊόντα κλοπών, διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδι, λάμες, «κάβουρας» κ.λπ.) και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Γίνεται μνεία ότι οι έρευνες και οι περιπολίες των αστυνομικών δυνάμεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, εν όψει των Εορτών του Πάσχα, αναπροσαρμόζονται, εντείνονται και βελτιστοποιούνται, με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου.