Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

16-04-2020: Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (8) κλοπές, οι οποίες διαπράχθηκαν το τελευταίο περίπου δίμηνο, σε διάφορες περιοχές της Λαμίας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 16 Απριλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (8) κλοπές, οι οποίες διαπράχθηκαν το τελευταίο περίπου δίμηνο, σε διάφορες περιοχές της Λαμίας

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία

Κατασχέθηκαν πλήθος ανταλλακτικών οχημάτων, ποδήλατο, χορτοκοπτικό μηχάνημα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κ.α.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά οκτώ (8) κλοπές, οι οποίες διαπράχθηκαν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, σε διάφορες περιοχές της Λαμίας.

Έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού, για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία που διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πλήθος ανταλλακτικών διαφόρων οχημάτων, ένα ποδήλατο και ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του αλλοδαπού, ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση των κλοπών.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας , ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.